Krásko

Krásko

Anotace: (alias Romeo a Julie):-)

Krásko,
Stojíš za dveřmi
A hledíš na mě
Svýma neuvěřitelně smutnýma očima,
Mé srdce Tě proklíná,
Proč vstoupila jsi do mého světa,
Proč na kolej padla Tvá smutná věta?

Krásko, pohleď, stojím před Tebou,
Jsem požár… Zhasínám,
Zhasínám u Tebe…
Krásko, zapálíme pochodně,
Mám zkusit vzít Tě do nebe?

Krásko, pohlédni a věř,
Co si myslíš, vše
(Ale úplně vše )
je lež

Tak už za svým princem běž –

Vždyť mi stejně neuvěříš –

Jiného máš v srdci,
Trápím se sám, sám ,
Rci – milována jsi byla,
Mnou ne, ale srdcem mým –
Ne, vážně nechtěl jsem být mužem Tvým,
To všechno jsi pochopila –

Ale bylo to hezké, krásko, krásné,
Zbyly báje hlásné –

Četla jsi to?

O těch dvou,
Co sami sebe zavraždili –
Jeden pro druhého z lásky živi byli –
Snad ani po smrti nezapomněli …

Tak jako já na Tebe..

Co tím chci říct?
Nic, má krásko,
Ne, už neříkám Ti lásko,
Ne, nezabiji sám sebe –
Dopřeji si nové nebe –

Ale na Tebe, má krásko..
(Chvěju se , když myslím na Tebe )

nezapomenu nikdy..
vždyť jsi mé nebe…
Autor Ammazonic, 18.09.2007
Přečteno 550x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu romantické, chytá u srdíčka..

18.09.2007 19:38:00 | Silent Storm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí