Ukončení

Ukončení

Anotace: ukončení lásky....

Zkončilo to dřív než musí,
já Tě poznala ani nevím jak....
Chtěla jsem být ta,co to zkusí,
co na to říct?Je mi všelijak....

Bolest v mém srdci je čím dál hlubší,
tos byl ty,kdo se ke mně tak špatně zachoval,
táhni k čertu když nevíš,co se sluší,
jen chci aby se tenhle názor uchoval...
Autor Dušekteráztroskotává, 18.09.2007
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí