Kruh se uzavírá

Kruh se uzavírá

Anotace: Život se opakuje, proto kruh....

Bůh dal vám darem moudrost vaši,
nedal vám křídla
Bůh dal vám darem učenost
posílá andělíčky,
děkujte Bohu dejte ruku
nejen lásce i těch
kdož bez lásky jsou.

Před tebou je mnoho cest
jak sama víš nejlíp,
ale jen jedna je správná.
kterou si vybereš?
Kterou přijdeš do svého srdce?
Labyrintem jsi prošla.
Úzkost velkou budeš mít v srdce
srdce ti ztvrdne, jako kámen
jestli chceš lásku lehkou
neboť nelehká je ta pravá -odpusť

Kruh se uzavírá
mysl uvolnit máš
chtíč tě musí vest
děvkou večera se musíš stát
chtěna musíš být
kruh se uzavírá.
Autor Rbb, 19.09.2007
Přečteno 494x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miluji, kdyz me nekdo zna. Miluji, kdyz nekdo zna zivot. Miluji Tebe.

19.09.2007 14:51:00 | Oči

po pár basniček tady mám zase ochromenej mozek srdíčkama a dušičkama. tohle mě dodělalo

19.09.2007 14:09:00 | Jan Simon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí