Polská krev

Polská krev

Anotace: ...............

Polská krev ve tvých žilách ti koluje,
divoce je tvá krása pomíjivá,
včera poznal jsem tě,
v Lublinském vojvodství,

i kdyby desetkrát větší bylo,
stále zářící hvězdou,
budeš v mém srdci nastálo,
jsi pannou krásnou zlatovlasou,

láska k tobě mi vzplála,
na rtech se mi zjevila ty slova,
jen na tebe myslívám,
opilí medovou láskou,

sic jsem husarem,který králi slouží,
to jsem byl já,když války a lásky,
se mi střídali,jak léta a zimy,
však v této bitvě lásky,

jsem prohrál a zároveň zvítězil……
však opět zas,
na Krym vyrazit budu,
opět muset...

Lásko však neplakej,vrátím se…
Autor Vlk v rouše, 19.09.2007
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vskutku velice působivé. (né, já tam neviděla žádné chyby=)

19.09.2007 17:24:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí