Čekání na tmu

Čekání na tmu

Anotace: ...

Čekáme, až se sešeří
A slunce čelo svraští
S tmou dá si pusu ve dveřích
Noc do zad lehce praští

Lavičky v parcích osiří
Poháry v barech vyschnou
Pár noček mlhu rozvíří
Koleje tiše vzlyknou

Počkáme, až se překryjí
Dva zabloudilé stíny
Jindy než v noci nežijí
Tma stírá pocit viny

Zahoří jako tisíc svic
Propálí tmavé mraky
Jedna noc, dvě či možná víc
Není čas na zázraky
Autor Jn.s, 19.09.2007
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera.

19.09.2007 16:27:00 | kliďaska

Jen krátce. Moc pěkná.

19.09.2007 16:09:00 | Psavec

četla se mi jedním dechem.

19.09.2007 16:04:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí