Poslední sbohem

Poslední sbohem

Anotace: Stejně bych chtěla být s tebou:'(

Krůpěje krve
Padají na papír
To mé srdce
Pláče
/Zlomil jsi ho/

S odrazem v zrcadle
Tiše si povídám
Vzpomínky počítám
Má paměť tápe
/Zůstala u tebe/

Dělám si
Zářezy do ruky
Snad láska a bolest
Tak odejdou
/Však jizvy, ty mi zůstanou/

Slíbil jsi budoucnost
Trpí mé srdce
Slíbil jsi upřímnost
Teď trpí mé ruce
/Tak PROČ?/

Stále stejná otázka
Ve vzduchu visí
Teď z očí, ze srdce páska
Konečně spadnout musí
/Já ovážu si s ní krk/

Tak bodám se do srdce
Tak běž už, když mě nechceš znát
Nech mou krev téct
Už nebudu žít dál
/Smrt přichází/

Kdo zabil tu lásku?
Proč’s na frajera si hrál?
Ty prohrál jsi sázku
Ale přesto jsi král
/Já byla šťastná/

Teď jen tupě sedím
Šerpu kol krku stahuju
Cos cítil? Už nevím
Pamatuj, ty zrádce, stejně tě miluju
/Poslední sbohem jsi mi dal/
Autor Katitek, 19.09.2007
Přečteno 432x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Neříkám, že ti to pomůže, neříkám, že mi to musíš věřit, ale bude líp... A jednou se najde někdo, kdo ti Tvou lásku vrátí..

19.09.2007 18:04:00 | Lorellin

Bude líp, mám tě ráda...

19.09.2007 17:55:00 | Zasesevracímkpřezdívcezorik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí