Rány nožem už nesnesu (A nechci)

Rány nožem už nesnesu (A nechci)

Anotace: Věnováno mojí kamarádce, ona ví která... Mám tě moc moc moc ráda a bude líp... Věř mi:(

Ty rudé pozůstatky
mého citu nejvyššího
co sypou se Ti
na Tvou krásnou hlavu

(kterou tak ráda jsem
hledala v davu
vedlejších rolí světa)

Jsem jediné nechala
v černém vlaku
co znamená Tvůj život…

Oslepla jsem a čekala
šeptala otázky
a hledala odpovědi
najít jsem je ale
nikdy nechtěla…

Do slunce jsme se
vždycky dívali
a ty si se smál
že mžourám jako
zamilovaná užovka…

S otevřenou náručí
jsem přijímala
všechny city co jsem
uměla i dát…

Dávala jsem je Tobě
a ty si je
někdy odporně přehlížel
a přesto jsem odpouštěla
každou ránu nožem
co si zasadil…

Rozpáral si mé srdce
a to Ti teď padá
na tu krásnou hlavu…

Zadus se kousky
když nechápeš!
Utop se slzami
když nemiluješ!

Milovat si naučil
jako správný kantor
ale praxe
už umřela…

Uleť pryč!
(A vrať se ke mně…)
Přečteno 477x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

krásná, smutná, ach jo :(

22.09.2007 14:56:00 | její alter ego

taky chci byt tak dobra:)

20.09.2007 13:38:00 | Werushe

Děkuju,zlatíčko:( je to neuvěřitelně krásný.. a mám tě taky moc moc moc moc moc moc moc ráda.. myslím, že mi líp nebude.. asi za tebou budu muset přijet.. času budu mít habaděj:'(

19.09.2007 19:15:00 | Katitek

Safra.., proč ta láska umí někdy tak hodně bolet...

19.09.2007 18:08:00 | Lorellin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí