Já si počkám...

Já si počkám...

Anotace: I když to teď není růžové, tak věřím, že to bude zase dobré... :) MT... a pro veřejnost: "miláštu" je tam napsané schválně ;)

V zapadajícím slunci
já a ty v obětí
jako krásné sousoší
nikdo nás od sebe neodlepí

Náruč, která léčí rány
v té jsem se ztratila
kéž bys mne držel navždy
láska neodešla, ani se nevrátila...

Kašlu na ty slečinky
co by nás nejraději rozdělily
závidí nám, miláštu
o naše štěstí zavadily

A i když to vždy není snadné
já si počkám, až bude líp
pro tebe to vydržím
tady jde jen o to CHTÍT

Láska neodešla
ani se nevrátila
vždycky tu byla
... a bude!
Autor Nessy, 19.09.2007
Přečteno 479x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí