Neodcházej

Neodcházej

Anotace: proč jsi mě v tom nechal samotnou?:'(

Přišla jsem k tobě
Se srdcem otevřeným
Vstoupil jsi do něj
A zamčel se tam.

Strážila jsem tě tam
Dávala ti perly
Nevadilo, že jsi tam sám
Jen s mou láskou.

Když jsi mě hřál ty
Točil se se mnou svět
Plnil jsi mi sny
To ty jsi byl můj květ.

Zavedl jsi mě do bludiště
Ne, nenechávej mě tu
Prosím, zůstaň
Neznám cestu ven.

Ta cesta je tvé srdce
Slíbil jsi, že bude mé
Proč zbyly mi prázdné ruce?
Proč je zas jen tvé?

Prosím, nech mi ho
Pojď mě zase hřát
Pojď mě milovat
Pojď, ať mě už láska nebolí

Nejdeš.. kráčíš stále dál
Vzdaluješ se stále víc..

Nechal jsi mě v labyrintu
Co jmenuje se láska
Autor Katitek, 19.09.2007
Přečteno 485x
Tipy 2
Poslední tipující: Thanatos Mortis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Co by byla láska bez labyrintu a bez zákoutí? Nudná cesta, která by nás brzy omrzela. Právě labyrint je to, co tomu dává onu atmosféru neodolatelnosti a také zdání, že nic nebude stejné jako bylo dřív...

08.03.2008 22:18:00 | Thanatos Mortis

Nebýt labyrintů život by byl moc jednoduchý...

19.09.2007 23:33:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí