Jsi jako kapka deště

Jsi jako kapka deště

Anotace: Takhle to vypadá, když jste fakt hodně zamilovaný a jdete v noci, v dešti od svého miláčka.... Hnedka začnou na mysl vybublávat verše :-D

Jsi jako kapka deště,
jež nikde nemá chvilku stání.
Jsi jako kapka deště,
co v noci čeká na svítání.
Jsi jako kapka deště,
když na svět padá shůry nebe
Jsi jako kapka deště,
pod kterou teplý dotyk zebe.
Jsi jako kapka deště,
ta zživý suchou puklou půdu
Jsi jako kapka deště,
jež vpraví život do mých údů.
Jsi jako kapka deště,
po níž žízní každý chorý tvor.
Jsi jako kapka deště,
co přináší mi vůni letních hor.
Jsi jako kapka deště,
jež dává sílu všemu lidu.
Jsi jako kapka deště
a nikde nemáš chvilku klidu.
Jsi jako kapka deště,
co na poušti se rychle tratí.
Jsi jako kapka deště,
když vyléčí mě ze závratí.
Jsi jako kapka deště,
jež nikde nemá chvilku stání.
Jsi jako kapka deště.
Jsi jako kapka deště…
Autor 28terri, 20.09.2007
Přečteno 694x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hezká:)

20.09.2007 19:44:00 | Jean89

...je pěkné, že tě ani déšť neodradil od veršů...ostatní by hned utíkali se schovat, aby nezmokli...:o)pěkná básnička

20.09.2007 11:37:00 | symphonicsoul

Opravdu moc krásná básnička.Fakt hezký

20.09.2007 10:06:00 | vej.ka

je to krasny. Ty naš malej umělče. Bravo, Bravo.
Já vím autogramy až na letišti, ale nemohla bys přeci jen :-D .-D
koukej přidat další čekám

20.09.2007 09:14:00 | julie20

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí