Pravda o lásce

Pravda o lásce

Anotace: ...

Láska nezná hranic,
ale nehraje si na nic.
Jen lidé si ji zaonačí,
ona pak ve špatném světle kráčí,
srdíčka a šípy se značí
do slepých ulic ji všichni tlačí.
Pro mnohé neznamená pranic,
než hloupé usilování o nic...
Autor Trinny, 20.09.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí