Lásko...chci Tě ;-)

Lásko...chci Tě ;-)

Anotace: ...hmmm...

Milování s Tebou - to je ráj,
tak si se mnou ještě hraj.
Líbej mě na ouška,můžeš i níž,
kam to mám ráda,moc dobře víš.

Milování s Tebou - dotyk křídel andělských.
je nám lehko na posteli v nebesích.
Na posteli z obláčku,mlhy a slunečního svitu.
Tvé oči a rty jsou jako z aksamitu.

Hlaď mě něžně,jako hladí motýl...
Líbej mě hříšně,jako mnich,který se opil...
vezmi si mě tak jak to máš rád
a nepředstírej už celibát...

Vezmi si mě teď a tady!
Rychle!Nebo umřu hlady...
No tak se nebraň,říkej co chceš,
ale radši mě líbej,slova jsou lež.

Cítím Tvé rty na svém těle,
odlétám pryč a je mi skvěle.
Letíme spolu,
nahoru,dolu
jako na horské dráze
- pak konec...je nám blaze...
Autor Písklátko, 20.09.2007
Přečteno 453x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Díky...

24.09.2007 15:41:00 | Písklátko

krásné máš krásnou i duši

24.09.2007 10:52:00 | Rbb

Zamilovaný písklátko.

20.09.2007 16:46:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí