Pomíjivá láska

Pomíjivá láska

Anotace: .............

Máš tvář krásnou,
duši však ďábelskou,
však je pomíjivá,
časem to vše rozplývá,
chlapci jak koně,
nebudou už se rvát o tebe,

mnoho jich padlo,
v soubojích na kordy,
když pro tvojí lásku bojovali,
avšak v hrobech jich mnoho skončilo,
žádného jsi nechtěla,
každý byl jen loutka dřevěná,

zmije jsi,
s andělskou tváří,
škodící mladým bláznům…..
Autor Vlk v rouše, 20.09.2007
Přečteno 938x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až taková jsi?

20.09.2007 23:32:00 | Psavec

Moc hezká..

20.09.2007 20:27:00 | Lenie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí