Láska

Láska

Anotace: ***

Když vzbudíš se ráno,
máš pocit taky ten,
že ten kdo tě miloval,
navždy odešel?

Kam se láska vytrácí,
to ví jen ona sama,
člověku se odvrací
a mizí do neznáma...

Pak marně pořád přemýšlíš,
kde se vlastně chyba stala,
myšlenky kolují, bloudí,
kéž by tak z mrtvých vstala!

Někdy, zdá se,
že se navrací,
pak ale zase utichne,
a zmizí v oblacích...

Tak to je ona -
krásná, přesto zrádná,
tolik opěvována,
láska - proradná...

Kdo skončí v její síti,
mnohdy nešťastný bývá,
tak jako já teď,
od všeho utíká...
Autor Lissette, 20.05.2005
Přečteno 697x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí