Mezi námi

Mezi námi

Anotace: když láska křičí o svobodu

Mezi námi je dálnice,
tratě i stanice
Mezi námi je němota
do slepoty
Trháš mé kořeny
,,au to bolí"
láska se nepodpírá holí
Mezi námi je vesmír
celý a otevřený,
přesto žádná víra,
kdo řekl,že neumírá?
Mezi námi je pohoří
skály,řeky,lesy
Mezi námi láska hoří
a naše jistoty boří
Dva rozdílné životy
zamotané v pavučině,
žízní po svobodě
ve vyprahlé krajině
utkané z vlastních snů...
Autor laura3, 20.09.2007
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hezká, líbí se mi.

20.09.2007 23:23:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí