Chci i nechci

Chci i nechci

Anotace: Psal jsem si s bývalou přítelkyní a tohle mě napadlo...

Nechci být sám, ale nechci nikoho jiného.
Chci svá ústa propůjčovat polibkům,
ale nechci aby je líbal někdo jiný.
Nechat své ruce hladit
snad nebude ti to vadit,
Když nechám oči hledět
v dálce bude kdosi sedět.
Rty se budou pomalu otvírat
ani si nevšimnu a už budou povídat
Budou říkat chci tě.
Už nebude to pro tebe.
Pro koho? To nechám si pro sebe...
Autor Sebastian_13, 20.05.2005
Přečteno 647x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí