Hudba měsíce

Hudba měsíce

Anotace: kdy přijdeš otevřít?

Vzpomínám, co dneska hráli
rozladěné varhany
ze světla svic oči pálí
svět závojem slz smazaný
hledám, kde jsme pohodili
brýle plné svitu hvězd
protože jsme nevěřili
že nás mohou k cíli vést
varhany se rozezvučí
tóny bijí do tvých vrat
na obloze měsíc pučí
Neslyším tě otvírat?
Autor Elvíra Adamsonová, 20.09.2007
Přečteno 319x
Tipy 1
Poslední tipující: Neexistujíc a její ruce od krve
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se Ti povedla.

21.09.2007 12:06:00 | Psavec

brýle budou... někde na stolečku ;)

21.09.2007 06:22:00 | prostějanek

moc pěkné,hezoučké

20.09.2007 22:29:00 | Aluna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí