jen ještě jednou

jen ještě jednou

Anotace: přání? asi ano...ve tři hodiny ráno mám spousty přání... a nejen ve tři :)

ještě jednou…
přijdi ke mně
ještě jednou…
obejmi mě
/polib mě/

naposled chci pohlédnout
…do tvých očí
naposled…
slyšet tvůj smích
/být s tebou/

ještě jednou
chci cítit tvou vůni
jen ještě jednou
/chci být tvá…/

slyšet tvůj hlas,
co šeptá slova,
která chci slyšet
slova…
co byly pravdou

jen ještě jednou…
mi řekni:
“Miluju tě“
Autor dream in emptiness, 21.09.2007
Přečteno 333x
Tipy 3
Poslední tipující: JohnyD., zlomený a nanicovatý -__-
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí