Nemůžu zapomenout

Nemůžu zapomenout

Anotace: Nemůžu no, třeba to jednou za nějaký ten čas přejde...

Nemůžu zapomenout…
Bylo to jen jednou
Ale dotkl ses mého srdce
a tě tam stále cítím
jako bys tu byl…

Nemůžu zapomenout…
Cítím tvou ruku, co mě drží
tvůj pohled říká: Jsi skvělá.
Jsi můj princ z pohádky…

S polibkem odcházíš
a já teď cítím
další už nebude…

Bylo to jen jednou
A já nezapomněla….
Autor Erion Fate, 21.09.2007
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Taky mám jednu básen podobnou a jmenuje se stejně...;)

06.10.2007 12:48:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí