Děvkař

Děvkař

Anotace: já nevim...mam v sobě zmatek a nevidim do někoho do koho bych vidět docela potřebovala

Děvkař

Bojím se lásko,mám vážně strach,
bojím se,ztrácím se v tvých lživých hrách.
Hladíš mě ve vlasech a myslíš na jinou,
přitom máš stále tvář čistou a nevinnou.

Jak jen to děláš,proč ti nevidím do duše?
Tak lehce se ubráním vlastní zlý předtuše.
Jemně tě líbám,stůj co stůj,
naivně myslím si,že jsi jenom můj!

Děláš,že zájem máš jen a jen o mě,
jenže za mými zády se nechováš tak skromně!
A já ti stejně dál zoufale věřím,
klidně ti do rukou svůj život svěřím.

Půjčím si mobil a koukám na zprávy,
při jejich čtení mám menší obavy.
Píše Ti víc než dost holek (spíš krásek),
jak ty tvrdíš,plno tvých bývalých lásek.

Je toho moc,už nechci číst dál,
tím jsi mi všecko,všecičko vzal.

Už kašlu na to,co mi tu teď říkáš,
vždyť jsi jen ubohej,ulhanej děvkař!
Jdi mi z očí,nechci tě vidět!
lhal jsi mi!Pořád!Měl by ses stydět!!!
Autor Sana.sorrow, 21.09.2007
Přečteno 455x
Tipy 1
Poslední tipující: Eru Alonnar
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Naivně myslet a potom se vztekat
a stále dokola, koloběh jako řeka
to zkouší mnozí, a nenachází klid
co třeba zkusit do dlaně Rozum vzít?

A do druhé dlaně vzít zároveň Srdce
nekřičet nedupad, poslouchat zprvu trpce
že každý mluví jinak. Pak užasnout potají:
oni se nehádají!!! Ale v harmonii zpívají.

Všechno mělo svůj smysl
najednou to jasně vidíš
zklidní se Tvoje mysl,
když příběhy druhých sebe nešidíš.

30.09.2007 13:32:00 | SunnyRain

Skvěle vystižené a moc se netrap, protože takovej chlap si nezaslouží tvou lásku.

21.09.2007 20:03:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí