Oheň

Oheň

Anotace: Zase jednou bez veršů se mi zachtělo napsat vyznání

Jsem
stále
celá
tebou prostoupená

Barevná i nebarevná.
Ale víc barevná!
A DUHOVÁ!
Protože oheň je duhový
a duhově plane.

Chtějí mi namluvit,
že správná je jen popelavě šedá.

Dobrá tedy,
ale ta moje:

Ta jen moje,
která žhne,
a nebezpečně je mírná v mezidobí před dalším vzplanutím,
a nebezpečně je nezměrná po nezapomenutelném vzplanutí!

Ano
Jsem .
Jsme ..

Jsme v tu chvíli na povrchu šedi,
uvnitř rudá brání se a světélkuje!!!!!
Žhne, žhnu, žhneme!
Stačí jen na chvíli přiblížit ústa
a fouknout...
…fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú...
Autor Mirka Hedbávná, 21.09.2007
Přečteno 465x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmmm...

21.09.2007 22:35:00 | jedam

jéééé :)

21.09.2007 20:39:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí