Obejmi mě...

Obejmi mě...

Anotace: ...výkřik do ticha...

Obejmi mě,
ať slyším tlukot Tvého srdce,
obejmi mě,
svýma rukama jen tak lehce,
obejmi mě,
snad smutek to rychle zažene,
obejmi mě,
i když trest mě za to nemine,
obejmi mě,
neboj, snad lavinu to nespustí,
obejmi mě,
Bůh nám tohle snad odpustí...
Autor Sparkle, 21.09.2007
Přečteno 481x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí