Jít dál...

Jít dál...

Anotace: ...

Hej, lásko...
Už nemůžu takhle dál.
Celý svět je proti mě, i Ty.
Je tolik věcí které bych chtěla vrátit.
Ale čas jde dopředu.
Rozhodla jsem se jít s ním.
Neohlížet se, nesmutnit.
Jít dál...
Nevím už sice jak chutná pocit štěstí,
udělala jsem všechno pro to, abych ho znovu získala,
ale už ten pocit jen těžko ucítím.
Ani si nepamatuju kdy naposledy jsem byla štastná!
A za všechno můžeš Ty...
Jenže teď už říkám dost.
Dost trápení a sbohem lásko.
Já musím dál.
Přece život nevzdám jen pro Tebe!
Budu se snažit radovat z každého nového dne,
z kamarádů, ze západů Slunce.
Život poběží dál a já s ním...
Nebudu štastná ani neštastná,
jen prostě budu žít.
Autor Sukuba, 22.09.2007
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí