Jsi jenom moje?

Jsi jenom moje?

Anotace: vyznání pro moji nejdražší.....

Než jsem Tě potkal, smutno bylo,
černé mraky v mysli honily se.
Kočičko moje milovaná.

Světem jsem bloudil bez cíle
a volal: ,,Kde jsi...?"
Kočičko moje milovaná.

Čas od času v náruči držet Tě smím,
doba však moc krátká zdá se mi.
Kočičko moje milovaná.

Týden dlouhý jak rok nám připadá,
láska bývá potom ale krásnější.
Kočičko moje milovaná.

Občasné ,,nálady" Tvůj život kazí,
lékem je trpělivost společná.
Kočičko moje milovaná.

Tvoje SMS plné něhy jsou
i když bez háčků a čárek.
Kočičko moje milovaná.

Lotrem mne někdy nazýváš,
máš pravdu, já souhlasím.
Kočičko moje milovaná.

Zklamaná, že nejsem jenom Tvůj,
snažíš se vždy zapomenout.
Kočičko moje milovaná.

Jak moc mám rád, přiznat se nestydím,
hledal jsem Tě hrozně dlouho...
Kočičko moje milovaná.
Autor Modrý Adept, 04.09.2004
Přečteno 1715x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí