...Boj s láskou...

...Boj s láskou...

Anotace: snad se bude líbbit :-)

Miluji a nenávist v srdci mám,
miluji a nahlas tě proklínám.
Má láska k Tobě je věčná,
má láska k Tobě je nebezpečná.

Bojím se procházek,
co když Tě potkám?
Tak zahalena černočernou tmou
po nocích se toulám.

Má tma mě chrání,
chrání před Tebou,
ta tma má moc
a to moc kouzelnou.

Tak nevidíš mé slzy
co stékají mi z očí,
potají se trápím,
kdoví kdy to skončí...

Čas prý rány zhojí,
říká ten kdo neví,
vzpomínek je mnoho
- mě se neuleví...

Prostě zapomenout nemůžu,
srdíčko moc bolí.
Jsem jako ta poražená
na bitevním poli.

Boj s láskou je krutý,
z bitvy rány léčím.
Jizvy ale zůstanou
- tak za tohle Ti vděčím???
Autor Sukuba, 23.09.2007
Přečteno 454x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Moc hezky :)

19.11.2007 21:29:00 | Strafer

mě se líbí

25.09.2007 08:27:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí