Cukrářka

Cukrářka

Anotace: ..............

Krásná cukrářka,
v městě starém pracuje,
již mnoho let rozplynulo v čase,
lásku však stále hledá,
/
v nenávistném světě,
dnešní divné době,
/
po poledni,
kdy bludný rytíř na koni,
hnaní větrem ze severu,
objevil se u jejího domu,
promluvil k ní…..
líbeznou řečí….

oči tvé září,
zelenou barvou,
odrazem lesů,
vlasy ti vonní bylinkami,
/
nervozita z nás odpadá,
jak sníh roztává,
k sobě se lineme,
v podzimu co nás obklopuje,
slunko již tolik nehřeje,

sladce tvé polibky chutnají,
med máš na jazýčku……/
Autor Vlk v rouše, 23.09.2007
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle ji pěkná:-)

23.09.2007 21:54:00 | Nikytu

joooooooo.... taky mi to připomnělo čokoládu..... zajímavé...

23.09.2007 21:19:00 | Já Esther Ruth

A čokoládovou pralinku v rozkošném pupíčku.

23.09.2007 12:26:00 | Psavec

tak trochu mi to připomělo film Čokoláda. Viděl jsi ho?

23.09.2007 10:47:00 | Rozárenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí