Vyznání

Vyznání

Anotace: Vyznání lásky...

S láskou chci vstávat s láskou chci žít,
ty jsi má láska a s tebou navždy chci být.
Kdybych bez tebe někdy žil
a nikdy v tvé přítomnosti nebyl,
tak by můj život smysl ztratil.
Ty jsi to nejlepší co mě v životě potkalo,
nechci aby se to všechno nějak zkazilo.
MILUJI TĚ
Autor Euronymos, 23.09.2007
Přečteno 678x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí