Cestou z houštin

Cestou z houštin

Anotace: ...

Rozkvétáš a pláčeš
deštěm,
vyprahlá, má lásko.
Já čekal, nosil vodu
do mraků,
stokrát padal, tisíckrát umíral.
Pro Tebe.
Jen tóny duhy
chladily okoralé rty,
fata morgana na rubu
i na líci.
Teď líbám Tvou tvář,
horký dech odvanul
zbytky malých snění.
Je Velký Den,
prýští z nás,
studánkami bříšek prstů
zrodivší se průzračná něha.
Stéká do tváří
všerozechvívající cit.
Houštinami,
jež drásaly vše živé
dospěla jsi.
Pro mne.
Autor Taog, 23.09.2007
Přečteno 387x
Tipy 3
Poslední tipující: Dota Slunská, hanele m.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taková niterná, na nic si nehraje a v tom je její čarovná moc.

29.11.2009 19:38:00 | Dota Slunská

..je krásná..je svázaná v srdci..jako tajemství..

24.09.2007 19:55:00 | isisleo

Podařila se Ti ...Hezký den Jirka Kavec

24.09.2007 09:27:00 | kavec

nádhera!! (na začátku oprav -rokvétáš)

23.09.2007 22:51:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí