Nechci dál čekat.....

Nechci dál čekat.....

Anotace: Když člověk čeká,marní život

Nechcí dál čekat na den odplaty,
nechci dál čekat na den lásky....
Nechci dál čekat na kousek jistoty,
nechci dál čekat....budu mít vrásky.
Autor Dušekteráztroskotává, 24.09.2007
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí