Na lásku se přece neumírá..

Na lásku se přece neumírá..

Anotace: .. nebo ano..? Prosím o komentáře..

Na lásku se přece neumírá
/vždy příjde ten, kdo tvoje slzy stírá/
každý si jenom svůj stín hlídá
/uvnitř těla,v kterém hříšnou duši skrývá/
když černá tma tě i nadále týrá
/pak nepomůže,že svoje ruce spíná/

/i buňka sluchu Nejvyššího jest líná/
a tvoje tělo stále hrůza zmítá
/vždyť každý si svou sílu sbírá/
jako pahýl stromu ve větru se kývá
/každý tyhle stavy mívá/

vždyť na lásku se přece neumírá..
/nebo ano?/...
Autor Chechtalka, 24.09.2007
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na lásku sa umiera
možno nieje to tak časté
A skončí to ,,LEN,,
pri chlaste...!

25.09.2007 11:55:00 | džemo

Ale někdy přece...

24.09.2007 14:02:00 | Veru

Nemělo by se...

24.09.2007 13:46:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí