Malý kousek lásky

Malý kousek lásky

Anotace: Pro L., na kterého stále myslím...

I když na Tvém obličeji je nejedna vráska,
u mě zní to divně ba až zvláštně,
mám Tě ráda, snad je to láska,
den co den je mi s Tebou krásně.

Vím, že nikdy nepřečteš si tuto báseň,
nemáš rád takováhle gesta,
ale musím vykřičet světu tu vášeň,
která nás spaluje a z nás vzešla.

Ráda vedle Tebe usínám,
líbám Tě, laskám, miluji se s Tebou,
láskou skomírám,
i když s nekončící něhou.

Touto básní chtěla jsem vše vyjádřit,
to nač stále myslím, nad čím sním,
ten ryzí cit,
však nejde to popsat či zařadit.

Neumím složit slova tak, jak bych chtěla,
je to jak ten největší kýč,
chci, aby jak to cítím zněla,
kdo miluje jistě ví, jak jsem to chtěla říct.
Autor Pincik, 25.09.2007
Přečteno 531x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí