Hádka s tebou

Hádka s tebou

Anotace: chci toho moc :(

slzy, co kutálejí se deno denně při vzpomínce na tebe,
dopité kafe, co na nohy postavit mě mělo,
vzpomínka živá, když koukám se na noční nebe,
slyšet to tvé "miluju tě", by to opět chtělo...

co se to stalo, po těch krásných měsících, co jsme proživali jen spolu?
co to znamená?
už mám v hlavě zase tu mlhu..
na moment lásko zasněná...

chci toho strašně moc ale mám málo,
chci slyšet ten tvůj hlas v telefonu,
chci cítit ten okamžik, kdy tvé tělo se mě dotýkalo,
můžeš mi to zase umožnit?

jedna pitomá hádka a všechno je v háji...
tolik slov, co jsi mi v ní jen řek,
tisíc slz na polštáři
chci tě zpět!!

kašlu na tu hádku,
kašlu na ty slova v ní,
omlouvám se ti za tu ránu,
přísahám: byla poslední :(

Jen se mi zase vrať ať je to jako dřív :(
Autor Mispul, 25.09.2007
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hádky jsou strašné ale procistí vzduch ve vztahu, neboj bude zase dobře... !! držím palečky.. jinak krásně napsané.. :-*

18.10.2007 17:55:00 | March

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí