Střepy

Střepy

Anotace: noooo tak to vážně ale vážně nemám tušení

rozfoukaná...
uragánem motýlích křídel
co vytvořil mi na řasách
duhu...
modrozelené odlesky střepů
co zasadil mi podle do vlasů
a rozcuchal...
abych se třpytila.

svázaná...
docela jednoduše
když si se mnou hrál
a zamotal mě-do svých pavučin
které nemůžu přetrhat...

stejně jakou pouto, které mě k tobě táhne...
chvílema víc a víc zdám se zamotaná
ale pak-se zatřpytí ty střepy
Autor Gwladus, 25.09.2007
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nádhera

26.09.2007 14:38:00 | Jiparo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí