Mé sny

Mé sny

Anotace: Nejhoší jsou ty sny,o kterých víme, že se nikdy nesplní...

V mých snech jsi Ty...

Ty jako utrhnutá motýlí křídla...
/touží létat ale nemají jak/

Ty jako pták bez hlasu...
/ač tolik chtěl by zpívat nedokáže to/

Ty jako milování bez něhy...
/v temném zákoutí a svitu pouličních lamp/

Ty jako nebe bez hvězd a Měsíce...
/utopí se v něm nejedny uplakané oči/

Ty jako srdce bez lásky...
/vždyť tohle nejde přeci/

A v mých snech jsem také já.
Já, bez Tebe...
Usoužená,
.zraněná,
..bezradná,
...ztracená,
....a hlavně, SAMA
Autor Sukuba, 25.09.2007
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mluvíš mi z duše.. moc pěkná;-)

26.09.2007 14:40:00 | Chechtalka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí