ty

ty

Anotace: prostě to tak kdysi bylo

Kvůli Tobě nespat?
Kvůli Tobě bdít?
Všechno líbit nechat.
Klidně mlátit, bít?

- Neslibuji, neručím!
Nejsem zas tak naivní!
stačí, že své srdce mučím
láskou k Tobě stabilní.

Možná, že to bylo z hecu,
možná, že to neni fér.
oblbnout mě spoustou keců
umí každý- tak to ber!

Učíte se ,chlapi rychle.
podáváte informace?
Příště si to radši nechte,
nezkoušejte intonace!

Třeba ale budeš jiný,
jeden z milionu.
Třeba mě máš vážně rád,
jenom hlídáš zónu.

Zónu jménem minulost,
nadhodilá možnost.
Využít a říci dost!
- tohle neni rovnost!

Budu doufat v Tvojí lásku,
v konec doufat nebudu.
Neprohraješ žádnou sázku.
Když to slíbím, neuhnu!

Teď to leží na Tobě!
Ano nebo ne?!
Nebudu už dále pátrat,
jestli koukáš po jiné.

Jestli se mnou hraješ hru,
která konec značí..
... řekni mi to radši rovnou,
odpadají hráči!

Budu doufat,
Tobě věřit a
nebudu vodu čeřit!
Autor mishell, 25.09.2007
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí