Pochybovačná

Pochybovačná

Anotace: kdybych věděl co tu psát nepíšu co píšu

nemůže věčně bolet tíha nevědění
ty myslíš si, že ty semnou námi není
zapíráš pravdu
a nevím jestli je
a nebo není
možná jen snažíš se sama sobě lhát
nebo já jsem ten, který nám nechce přát
v prostřed vět
snad skrývá se to, co mi bere snění
někdy snad
jindy ouha
nebo mnou skrývaná touha
ne pro laciný rým
pro lásku
o té já jen planě sním!

rád poznal bych co sám vidím
nad modrou tmou
nad zlatým jasem
vždy stojím pro lásku za úžasem
jak v jasném snu
tak ve dni temném
věřím
v pravdu kterou jednou sobě řeknem
dál už nemá cenu psát
čas poví co dál, snad ne lhát...
Autor Kordula Tomáš, 26.09.2007
Přečteno 366x
Tipy 1
Poslední tipující: Puck
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neuvěřitelně hezky se čte... pěkná :)

19.03.2008 17:29:00 | Puck

Naději, kterou vkládáš do textu vyznívá pravdivě, upřímně. Láska by měla být na předpis

15.10.2007 18:25:00 | PatriceB

Čas nepoví nic, musíte vy. Zvláštně pěkná.

06.10.2007 11:49:00 | prostě Zuzana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí