Modré srdce

Modré srdce

Anotace: Ani nevím co k té básni napsat,je to starší tvorba.Doufám,že se vám bude líbit.

Modré srdce:Nejvyšší důkaz lásky co lze dát,
vlastního života se pro Tebe vzdát.
Modré srdce, nabízím ti, je Tvoje.
Je to důkaz mé lásky Lásko moje.
Modré srdce, pouze jednou za život můžeš dát.
Budeš vědět, že je to správně, nebudeš se bát.
Modré srdce, zde je, vezmi si ho,...prosím.
Vždyť víš, že jen Tebe v něm nosím.
Modré srdce skrývá celý svět,
vezmi si ho, řekne Ti to víc než tisíc vět.
Modré srdce, ukáže Ti jak moc jsem Tě miloval.
Vysvětlí Ti proč jsem se Ti jak kamarád někdy vzdaloval.
Modré srdce, vrchol dokonalosti a lásky,
stejně jako Tvé oči, rty a vlásky.
Modré srdce, snad díky němu mé lásce uvěříš,
vím, že lidem, hlavně mužům vůbec nevěříš.
Modré srdce, vem si jej ať můžu jít spát,
ohřej ho v rukou a pak Ti smím sbohem dát.
Modré srdce, v dlani Ti bije,
já umírám, však ono z lásky k Tobě žije.
Autor Azazen, 26.09.2007
Přečteno 680x
Tipy 2
Poslední tipující: Santinan Black
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné dílečko, přijde mi, že opravdu modré srdce smí člověk jen jendou dát...

15.10.2007 18:26:00 | Santinan Black

moc pěkná...

11.10.2007 10:51:00 | mosquito

Poslední dobou jsem až hnusně upřímná a tak si z toho nic nedělej a nebo dělej jak chceš, ale fakt nemůžu kecat fakt ne. je to slabý možná, že je to tím, že je to starší co já vím, ale stovka to nebude ani omylem

26.09.2007 17:15:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí