Opustit neopustit...?

Opustit neopustit...?

Anotace: Takové minidílko. Jako můj život :-)

Otevřít bránu.
Vstoupit nevstoupit...
Až před ní stanu,
budu se bát.

Poskvrnit pannu.
Vstoupit nevstoupit...
Rozmýšlej synu,
můžeš jí lhát?

Ticho v ránu.
Opustit neopustit...
Ji uplakánu,
ne, milovat!
Autor Rick, 26.09.2007
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: pavlis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí