Budu se bít

Budu se bít

Anotace: "K"

Stojím na křídlech labutí,
na teskně černých perutích,
připravena, bez rozmýšlení,
k útoku a osočení ..

nepřítele ..

Nebojím se dalších šrámů,
klidně v boji s láskou padnu,
a po ránách opět vstanu,
všechny svaly v těle nepnu ..

a budu útočit..

Nebojím se hájit si své,
co nosím ve své duši pusté.
A budeli to trochu třeba,
klidně černýma peřejema..

opět a znova propluju ..

Však dívat se jen nebudu,
když víc jak cípkem miluju.
To sama sobě slibuju,
nejen s konkurenící bojuju..

Především v sobě ..

A padnu-li tak se ctí králů,
pyšná za tu vervu šrámů,
co na duši a srdci sídlí,
a v myšlenkách po nocích bdí..

Padnu, ale statečně ..

Nejsem žádná válečnice,
již nestačí mi ani plíce..
Však dokud budu moci žít,
za lásku budu se i bít ..

Jen pro Tebe ..
Autor Analisieren, 26.09.2007
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

AQhojky Ty bojovnice... moc pekne jsi to napsala..

26.09.2007 15:21:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí