Vezmi mě pryč

Vezmi mě pryč

Anotace: stvořeno ve škole o desetiminutové přestávce, tak na to berte prosím ohled :D

Vem mě za ruku a odveď pryč.
Polib mě na rty a vytáhni klíč,
kterým se odmyká bezstarostný svět,
kde není zlomyslných vět.

Odveď mě do světa, kde můžeš milovat,
odveď mě do kraje, kde nemusíš lhát,
abys naši lásku uchránil
a nikoho tím nezranil.

Vem mě do krajin, kde svíce klidně planou,
kde měsíc září a čisté řeky líně plynou.
Vem mě do země, kde není čas,
kde není lidí, kde život je jen náš.

Vezmi mě pryč...
Autor verushka, 26.09.2007
Přečteno 725x
Tipy 5
Poslední tipující: Grafomanická MIA, sluníčko sedmitečné, Bíša, ourbloodiscursed
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (12x)

Komentáře

Ty si krásně zamilovaná:)

21.11.2007 09:56:00 | sluníčko sedmitečné

Něžné touhy!

30.10.2007 19:05:00 | Bíša

lásky, klidu, něhy a toho všeho, dosáhneš jedině v náruči jeho...

30.09.2007 20:46:00 | ourbloodiscursed

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí