Už Nikdy Niky...

Už Nikdy Niky...

Anotace: pro holku které jsem opravdu veřil..... Důvěřuj ale prověřuj.. škoda že jsem neprověřoval tak často... ale přišel jsem na vše...

Život je řeka,
Láska její proud,
Je tak křehká,
Nechte mě plout,

Chci jí poznat,
Tak moc bych chtěl,
Konečně jí chápat,
Navždy jí měl,

Musím jí poznat,
Abych řekou mohl plout,
To jediné znát,
Klidně promoknout,

Třeba se utopit,
Jen prosím,
Neumím jí pochopit,
Pořád jen sním,

Já vím,
Drsná a někdy ladná,
To se naučím,
Jednoho rána,

Já se modlím,
Na kolenou klečím,
K tomu brečím,
Proč já musím?

Život bez lásky,
Řeka bez proudu,
Už nikdy niky,
Nepůjdeme spolu…
Autor March, 26.09.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí