Černočerná tma zahalí tě

Černočerná tma zahalí tě

Anotace: jsem rád, že štěstí potkalo i tebe, jsem rád, že poznal jsem ....vím jak chutná láska

Černočerná tma zahalí dnešní noc
v temnotách najdeš sílu,
necht promluví tvé srdce
v zpomínkou na přítele tvého
škoda, že neznal jsem ho.

Spěchem nic nedoženeš
upřímnost měla by tě vést
to je cennost, kterou máš mít.

Neboj se srdce otevřít,
ikdyž bolest jsi poznala
strach brzdí tvou duši,
krátkou chvíli ztratíš hlas
za, kterým měla jsi jít.

Štěstí čeká tě a nemine
přál jsem si to
polibkem se loučím...
Autor Rbb, 27.09.2007
Přečteno 458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš šestý smysl. Jseš vnímavý, vyzrálý a já Tě zbožňuju.

27.09.2007 16:12:00 | Oči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí