...Tři přání...

...Tři přání...

Anotace: Milujeme ty, co nás odmítají a odmítáme ty, co nás milují. Ale já už neee.... :-( :-( doufám...

Mám už jen tři přání.
MÍT, MILOVAT a SNÍT.
MÍT Tebe "lásko" stále
a všude na očích.

MILOVAT Tě hluboce-
jiného v srdci nosím.
Jenže miluješ mě Ty
a já dlouho už se soužím.

Já naučím se ráda mít.
Jen s Tebou být a s Tebou žít,
však dej mi čas, než pochopím,
jak máš mě rád snad ucítím.

On zklamal mě
Tys tady byl.
Byl pro mě
a mě utěšil.

Já myslela jsem na něho,
Tys přítelem mi byl.
Já milovat chci Tebe,
vždyť Tys mě zachránil!

Chci ale SNÍT
jen to mi nech.
Srdíčko jen tak nezhojím.
Sny nejsou hřích,
tak neboj se
já naši "lásku" nezradím.
Autor Sukuba, 27.09.2007
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je moc pěkný.....a dobře napsaný :) Ale někdy je to vážně neunosný ty city.....:( :)

27.09.2007 19:31:00 | PoeziGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí