Myšlenky

Myšlenky

Anotace: tak trošku nepřímý pokus o vyjádření jednoho pocitu

Až si dnes večer lehneš do postele, tak zavři oči
nevnímej svět a nech své myšlenky ať se sami točí .
Co si budeš chtít představit nechám jen na tobě,
co třeba zkusit vymyslet co mám ted na sobě,?

Kdyby to bylo na mě, vím co bych si ted přála,
mít jednu postýlku, kterou bych pro tebe hřála
chtít mužu vše, však nemusím ztoho mít nic,
mám chtít jen málo nebo snad mužu mít i víc?

To je však budoucnost, ta někde ve hvězdách je
až ti bude smutno vzpomen si že tě někdo M...
Autor holubice, 27.09.2007
Přečteno 609x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře

zajímavě pojato, jen s trochu otřepanými verši.. příkladem může být hned ten první oči-točí..;)

17.01.2010 21:23:00 | Davido

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí