Jsi = jsme

Jsi = jsme

Anotace: ...

„Jsi ranní rosa,
já kousnu si do Tebe,
radostí popluju
jak pára do nebe.

Jsi báseň noci
zpívaná do rána.
Jsi touhou, mocí
bez níž jsem týrána.“

„Jsi květina jarní,
která bez vody
život si marní.

Budu Tvou vodou,
buď Ty životem mým.
Rád bych Tě políbil,
opravdu smím?“
Autor Withered W., 28.09.2007
Přečteno 582x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Smíš?

28.09.2007 14:38:00 | Mary May

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí