Na kameni vlásek

Na kameni vlásek

Anotace: ..,..,..

Vzpomínám na ten den,
už ale nevím jestli to nebyl jen sen,
první polibek, první láska,
všichni prý blondýna, ale já vím, že plavovláska…

Zapadl měsíc, vyšlo slunce,
tvůj vlast, tvá láska jak zlatá unce,
první polibek, už druhá láska,
vím, že tvé srdce objímá jen slabá páska…

Zapadlo slunce, měsíc ukázal svoji tvář,
v té tmě nepoznáš, že jsem jen bídný lhář,
první polibek, poslední z lásek,
teď na kameni jen tvůj vlásek…
Autor Láďa, 28.09.2007
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí