Klidný přístav

Klidný přístav

Anotace: Můj klidný přístav je tam,kde láska má jest je...

Klidný přístav,
kde jen kotvit já smím.
Klidný přístav,
celý zdá se být mým.
Klidný přístav,
kde já v bezpečí naprostém jsem.
Klidný přístav,
tu realita je snem.
Klidný přístav,
kde láska jen hoří.
Klidný přístav,
co mě ochrání.
Klidný přístav,
před slzami zachrání.
Klidný přístav,
kde vlny jen pro mě bijí.
Klidný přístav,
tu chmury mé smyjí.
Klidný přístav,
co lásku mi dává.
Klidný přístav,
o kterém se mi zdává.
Klidný přístav,
co hladit,líbat,vidět smím...
člověk....co přístavem jest mým.
Autor Haydée, 28.09.2007
Přečteno 465x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:+)

09.12.2007 21:54:00 | Bíša

Děkuji....já mám to obrovské štěstí,že jsem ho už našla:)

06.10.2007 13:53:00 | Haydée

Moc krasne ... ano clovek hleda klidny pristavu cloveka... urcite ho najdes... moc hezke.

06.10.2007 08:26:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí