Lásko neplač

Lásko neplač

Anotace: Báseň

Píši lásko "jsi můj sen"
v moři setmělém.
V lampách noci se Tvé oči třpytí
a mlčení nás soudí, že jsme všechny krásné chvíle
zapomněli?

Já vím, jsi žena. Buď ženou,
krásnou, mou, mým dotykem již znavenou

A ten měsíc je velký lhář, když Ti
daleko ode mě dá pod polštář, můj šén,
teplý jak fén, mou duší vonící.

Co s tím naděláš, když život je velký lhář
a promarněné chvíle štěstí dává ve výprodeji
na oltář

A šašek se směje, jak mu štěstí přeje

Tvoje ruka mi vyklouzla z dlaně.
¨
Ty pláčeš?
Proč?
Vždyť víš co chceš

A její objetí nic nezmění
Miluje mě
Miluji ji
Nezůstane u mě
Nezůstanu u ní a budu jí pořád milovat

A budu Tě pořád milovat
Autor Megalo'R, 29.09.2007
Přečteno 347x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

život je lhář....to je pravda....
jinak moc krásně napsané

28.07.2008 17:15:00 | Caracol

krásný...

29.09.2007 09:37:00 | PoeziGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí