Jeden svět

Jeden svět

Anotace: ...jeden večer

Jeden svět.

Jedno modré nebe,
pro jeden svět,
kde láska i v létě zebe,
jak zmrzlý květ.

Jeden krásný sen,
pro jedinou noc,
až vzejde nový den,
láska ztratí svou moc.

Jedna růže u nohou,
pro jednu paní,
ač milovat se nemohou,
myslí jen na ní.

Jeden letmý polibek,
pro jedno rozloučení,
láska padá do vzpomínek,
pro nové poučení.

Jeden pohled slepého,
do ohně co praská,
jako výkřik němého,
je naše láska...
Autor barbar, 29.09.2007
Přečteno 443x
Tipy 13
Poslední tipující: Maryje..., Markéta G., Belmon, Zlatičko, Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...moc hezká...

22.06.2011 21:13:00 | Maryje...

Tak tohle taky znám. Jeden večer, aby zanechal ty nejkrásnější vzpomínky.

19.12.2008 15:18:00 | mašinka

Hm,takto píšeš jen když jsi uplně bez lásky a emocí,studená,ale já vím co to způsobilo.Bílá paní

17.10.2007 17:28:00 | boruvkabubáková

Budou další večery...

29.09.2007 12:34:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí