Vše pro Tebe

Vše pro Tebe

Anotace: O neopětované lásce

Opouštím své stopy v písku
pro Tebe
Objímám se s nocí mořských pěn
pro Tebe
Bože, dej mi lásku, Bože, dej mi sílu...
Troufám si?
Vše jen pro Tebe...

Miluji města
a klikaté uličky
miluji kostely
a hořící svíčky
miluji malíře
a svaté obrazy
miluji knihy
a taky knihovny
miluji i Nebe...
A vše skrze Tebe!
V hrdle cítím Tvůj hlas
kolem sebe Tvé pohyby
Tvé oči se množí v prostoru...
Proč jsi jiného názoru?
Autor lamiela, 29.09.2007
Přečteno 504x
Tipy 1
Poslední tipující: vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí